06 martie 2016 Boardgames & Cardgames (Teambuilding & Leadership) Official Trailer

Un film foarte interesant… Premiera, 6 martie 2016… Poiţi fi actor şi tu în acest film… Seara de socializare, Boardgames & Cardgames (Teambuilding & Leadership), la Casa Tineretului, orele 18.00.

23 ianuarie 2016 Iarna nu i ca vara

Prima seară de socializare din 2016. Am jucat MIM special, un joc foarte interesant moderat de Oana. În pauze, s-au legat prietenii, a fost experimentat și jocul nostru de Darts, care a functionat incredibil de bine. Vă așteptăm și data viitoare, pe 5 martie!

20 februarie 2016: Din nou la emisiunea Să fii tânăr, la columna TV 

Am discutat despre proiectele noastre, recent încheiate și din viitorul apropiat, împreună cu voluntarii noștri. De asemenea, spre finalul emisiunii s-a discutat și despre inițiativa i74, despre care puteți afla mai multe detalii pe site: http://www.i74.ro/.

6 februarie 2016: Cupa Iernii la tenis de masă 

Primul nostru concurs de la înființare. Cu bune și rele, așa cum veți vedea și din videoclip, a fost un concurs apreciat de mulți dintre participanți. Vă așteptăm în număr și mai mare la următoarele concursuri!

4 februarie 2016: Dincolo de cuvinte – seară de socializare împreună cu ANSR 

În seara de joi, 4 februarie a avut loc o seară de socializare între persoane cu auz și persoane fără auz, realizată împreună cu Asociația Națională a Surzilor din România. A fost o experiență utilă interesantă și emoționantă pentru toți, în lumea de dincolo de cuvinte, imaginile vorbind de la sine.

12 decembrie 2015: Invitați la emisiunea Să fii tânăr – Columna TV 

Prima noastră emisiune de la înfiinţare, emisiunea “Să fii tânăr”, Columna TV, sâmbătă 12 decembrie 2015. S-a discutat despre socializarea reală, faţă în faţă şi despre integrarea persoanelor cu dizabilităţi.

2 mai 2013: Cupa tineretului la șah și tenis de masă 

Un videoclip mai vechi de promovare a Cupei Tineretului organizată de asociaţia noastră de pe vremea când eram doar grup informal.