2016.03.06 – Seara de socializare: Boardgames & Cardgames (Teambuilding & Leadership)

O seară de socializare foarte interesantă, în care participanţii au fost împărţiţi în 5 echipe ţi au jucat 7 jocuri diferite la 7 mese. La fiecare 10 minute ei au fost mutaţi prin rotaţie la altă masă, preluând ştafeta, punctajul şi situaţia de la alt coechipier. Spiritul de echipă şi strategia au contat foarte mult, dar cel mai mult a contat că fiecare a avut ceva de învăţat din această experienţă.

Puteţi vedea galeria completă aici:

2016.02.04 – Seară de socializare – “Dincolo de cuvinte”

Joi, 4 februarie 2016 Asociația de Tineret ARENA a organizat o seară de socializare mai specială, în parteneriat cu ANSR, între persoane care aud și persoane care nu aud. Persoanele normale au purtat timp de 2 ore doape în urechi iar comunicarea s-a făcut cu ajutorul semnelor și a unor tăblițe magnetice.

2016.02.06 – Concurs de tenis de masă – “Cupa iernii”

Primul nostru concurs de tenis de masă de la înființare. Au participat 9 fete, 8 începători și 24 de avansați. Meciurile au fost spectaculoase iar rezultatele destul de strânse.

2014.01.18 – Antrenament la fotbal pe gazon

Deși era frig, am jucat mai mult de două ore. Bineînțeles, jucătorii au fost înlocuiți de către alții, care așteptau să intre la învingător. Energie, voie bună, spirit competitiv și fair-play!

2013.12.28 – Ultimul concurs de tenis de masă din 2013

Cu doar câteva zile înainte de revelion, am reușit să organizăm un ultim concurs de tenis de masă la care au participat 16 tineri. S-au jucat 4 grupe, la 2 mese, din care s-au calificat primii doi din grupă, apoi s-au jucat sferturile, semifinalele si finalele, mare și mică. Apoi cei care au putut să mai stea, au jucat și câteva meciuri la dublu.

2013.12.21 – Ultima seară de socializare din 2013

Cu puțin înainte de sărbători, a avut loc și ultima seară de socializare, o seară de boardgames, la care au participat aproximativ 30 de tineri. S-au jucat multe jocuri: jocuri de cărți, remi, șah, Monopoly, Setllers of Katan, Citadelle, cubul lui Rubik, social poker și nelipsitul Mafia… Ca de fiecare dată, în pauzele lungi și dese, mesele de tenis au fost la mare căutare. După cum se vede și din galeria foto, a fost o seară distractivă, cu multă voie bună, o ultimă petrecere înainte de sărbătorile de sfârșit de an.

2013.03.23 – Concurs de tenis cu piciorul

Era primul concurs organizat de noi. Nu s-au adunat prea mulți, dar am reuși să facem trei echipe de câte doi și s-a jucat fiecare cu fiecare. Pentru început, a fost destul de bine.