Pizza LUC

Peste 5 de ani de Pizza Exceptionala

Peste 5 de ani de traditie in prepararea, livrarea si servirea celor mai bune, mai proaspete si mai delicioase pizza din lume. Reteta noastra de succes s-a bazat in buna parte pe grija noastra continua in pe folosirea de ingrediente organice, nutritive, crescute in armonie cu mediul si pe rafinarea permanenta a retetelor noastre de pizza. Alaturi de aceste doua ingrediente importante ne-am straduit si am reusit sa oferim cele mai bune servicii de comanda si livrare. Intre timp, pentru a completa oferta si a satisface multe dintre cererile clientilor nostri am adaugat in meniu si alte mancaruri ca : antreuri, salate, paste , bineinteles, deserturi si bauturi reci. Suntem unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute nume asociate cuvantului “pizza” si nu am fi reusit acest lucru fara angajatii nostri alaturi de care am crescut, ne-am extins si am devenit numele consacrat de astazi.
Comenzile pot fi facute foarte usor telefonic sau prin intermediul site-ului nostru iar livrarile ajung la destinatie la fel. Mancarurile pot fi livrate acasa, la birou sau oriunde sunteti dumneavoastra.

Livrare pizza la domiciliu sau la birou

Zonele noastre de livrare au cea mai mare suprafata acoperind aproape fiecare parte a orasului, timpul necesar livrarii de la efectuarea comenzii si pana la savurare este cel mai scurt. Livram in tot orasul, mancare si bauturi, la care asezonam bonusuri generoase si discount-uri. Pe langa gustul desavarsit al mancarurilor oferite, unul dintre motivele principale ale succesului nostru, garantie a calitatii serviciilor si produselor noastre, este timpul scurt de livrare al produselor comandate.

Comandă acum la:     0245.611.612      0723.766.300

Vezi meniul, oferte și alte detalii pe site:   www.pizzaluc.ro