Valentin, GRIGORE

“În calitate de vicepreședinte al Fundației Județene pentru Tineret Dâmbovița și gazdă la Casa Tineretului a unor activități desfășurate de ARENA ca grup informal, mă bucur să văd seriozitate și responsabilitate în activitățile pe care le organizează și îmi exprim satisfacția că a apărut o asociație cu acest profil în peisajul târgoviștean.”

Valentin, GRIGOREVicepreședinte, Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița
Alexandru, ȘTEFĂNESCU

“Arena este, probabil, singura alternativă viabilă la statul în bar sau la statul în fața calculatorului, pe care o oferă orașul Târgoviște. Recomand programele desfășurate sub egida ei, oricui vrea să încerce o altfel de viață, una activă, cu prieteni reali și distracție pe bune!”

Alexandru, ȘTEFĂNESCUProfesor doctor, Colegiul "C.N. Cantacuzino"; Șef serviciu, Biblioteca județeană "I. H. Rădulescu", Tîrgoviște
Mădălina, O.

“Arena este o oportunitate minunată pentru toți tinerii care vor să iasă cu adevărat din zona de confort. Dacă vii la Arena îți vei face mulți prieteni iar timpul tău liber va căpăta un cu totul și cu totul alt sens. Alături de echipa tânără a acestei asociații veți avea ocazia să treziți în voi entuziasmul pentru o viață activă…”

Mădălina, O.Junior sales manager, Hotel Peștera, Moroeni
Adina, A.

“Pot descrie Arena în 3 cuvinte: joc, relaționare și voie bună! Este locul în care “copilul din tine” se poate bucura de copilăria de altădată… un loc de unde nu aș vrea să lipsesc prea des!”

Adina, A.Profesor de matematică, afterschool Hera Kidz, Tîrgoviște
Mirel Gabriel, DINU

“Arena pentru mine a fost și va rămâne un imbold asupra a ceea ce am devenit astăzi; mai exact, dintr un tip mai pudic de fel, un om total schimbat, sociabil, care iubește relaționarea cu oamenii. Consider că pentru a putea deveni mai bun trebuie să ai unde, dar și “împotriva” cui să joci, ceea ce Arena pune la dispoziție. Mă mândresc că sunt membru al acestei asociații încă de când a fost un bob de idee și voi fi până la capăt!  Viva la Arena!”

Mirel Gabriel, DINUInginer, Automatică și informatică aplicată, Leicester, UK
Vladimir, NICA

“Am participat la aproape toate concursurile organizate de ARENA. A fost o experiență frumoasă și distractivă… Mă bucur foarte mult că am ajuns departe. Asociația Arena m-a ajutat să capăt experiență și perserverență. Până la urmă, am ales să devin membru fondator pentru că îmi place să lucrez cu tinerii și copiii, fiindcă ei sunt viitorul Romaniei.”

Vladimir, NICAAbsolvent Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Valahia, Tîrgoviște
Alex, S.

“Am participat la câteva acțiuni de-ale lor în calitate de voluntar al Fundației Județene pentru Tineret, Dâmbovița. Se distrează bine băieții :D.  Asociația Arena – tineri, socializare și jocuri”

Alex, S.Voluntar, Fundația Județeană pentru Tineret, Dîmbovița
Valentin, GRIGORE

“Viața însăși este un joc în care ne dorim să câștigăm întotdeauna. Este foarte important ca totul să se facă în mod serios, responsabil, mai ales că este vorba de o vârstă a tinerilor în care joaca specifică copilăriei se transformă în joc ce necesită abordarea în mod matur a aspectelor sociale specifice vârstei la care devenim majori și responsabili. Astfel, asociația de tineret “ARENA” își are un loc bine poziționat în preocupările tinerilor.”

Valentin, GRIGOREVicepreședinte, Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița
Dragoș, V.

“Despre Arena pot spune că este un loc al distracției, un loc în care oricine iubește jocurile se va simți super și își va dori să vină din nou. Mi-a plăcut că au fost tot timpul organizate jocuri noi, am putut întâlni persoane noi și chiar pot spune că pentru mine fiecare ieșire la întâlnirile Arena a fost ca o gură de aer, o evadare din monotonia care câteodată caracterizează unele seri…”

Dragoș, V.Student
Gabi, Z.

“Îmi amintesc cu drag momentul în care am participat la prima competiție organizată de ARENA. Acolo am întâlnit oameni de treabă, cu simțul umorului și cu un respect foarte mare pentru participanți. Îmi amintesc de prima diplomă câștigată la tenis de masă, a fost un moment foarte frumos din viața mea. Sper să mai facă astfel de competiții pentru că tinerii le apreciază… Sper să fie totul ca la început…”

Gabi, Z.Elev, clasa a 12-a, Liceul Ion Heliade Rădulescu, Tîrgoviște
Roxana, C.

“Vreau să vă spun că Asociația de tineret ARENA m-a făcut să fiu mai puțin dependentă de Facebook. Am început să vin în fiecare sâmbătă la activitățile pe care le făceau și încet-încet mi-am făcut prieteni noi, adevărați. Chiar și pe actualul meu prieten, l-am cunoscut acolo pentru prima dată, iar acum avem doi ani de când suntem împreună. Abia aștept să se redeschidă …”

Roxana, C.Elevă, clasa a 12-a, Liceul Nicolae Ciorănescu, Tîrgoviște
Virginia, V.

“Arena este un loc primitor unde nu trebuie sa fii neapărat imbrăcat elegant, să ai un limbaj protocolar sau să ții discursuri filosofice, trebuie să fii tu și să ai chef de joacă. Cu atât mai mult, Asociația de tineret ARENA te provoacă să ieși din tiparul secolului XXI, în care internetul este singurul răspuns iar comunicarea “face to face“ a fost înlocuită de SMS-uri sau mesaje pe “chat”,  și să cunoști oameni noi.”

Virginia, V.Elevă, clasa a 10-a, Colegiul Național Nichita Stănescu, Ploiești