Conform statutului Asociației de Tineret Arena:

Articolul 12, alineatul 1: “Pot deveni membri ai asociaţiei persoanele fizice sau juridice din ţară sau străinătate care sprijină moral şi/sau material asociaţia.”

Articolul 12, alineatul 2, litera B: “membrii aderanţi sunt persoanele peste 16 ani care aderă la scopul şi obiectivele Asociaţiei, ulterior înfiinţării ei, cetăţeni români sau străini,  indiferent de sex, religie, etnie şi care nu deţin nici o funcţie de conducere în vreo structură  politică. ”

Articolul 15, alineatul 1: “Orice persoană fizică cu vârsta peste 16 ani sau orice persoană juridică din ţară sau străinătate poate dobândi una din formele de membru ale  menţionate la articolul 12 al prezentului statut, prin completarea unei adeziuni tip şi ataşarea unui cv personal, a unei scrisori de intenţie şi a unei fotografii tip buletin (toate acestea fie în variantă fizică, fie în variantă electronică) adresate Consiliului Director”

Astfel, pentru a deveni membru al asociației noastre, se parcurg următorii pași:

PASUL 1: se completează următorul

PASUL 2: se printează formularul completat, apăsând combinația de taste Ctrl + P, se semnează, se scanează și se trimite prin email la adresa contact@asociatiaarena.ro, alături de o copie de pe Cartea de identitate/buletin, o fotografie tip buletin (fotografia poate fi aleasă și de pe Facebook). Fotografia trebuie să fie reală, decentă, reprezentativă, întrucât va fi folosită pentru crearea legitimației de membru.

PASUL 3: se trimite formularul și în Google forms, apăsând butonul Send, din dreapta sus, pentru a vă avea și în baza de date.

PASUL 4: se plătește taxa de înscriere de 10 ron și cotizația pe luna imediat următoare datei înscrierii, în valoare tot de 10 ron, fie Secretarului genaral, în mod direct, cu prima ocazie, sau stabilind o întâlnire prin telefon: 0731992014, fie pe contul asociației, deschis la Banca Comercială Română, sucursala Tîrgoviște, județul Dîmbovița:

Cont RON:          RO07RNCB0128148482010001

PASUL 5 (opțional): se trimite un CV (de preferat în variantă Europass) și o scrisoare de intenție, pe adresa contact@asociatiaarena.ro, mai ales pentru cei care intenționează să se implice activ în echipele de voluntari și departamentele de responsabilitate ale asociației.

Ulterior veți fi contactat pentru a vi se comunica răspunsul, iar în cazul în care ați fost admis, pentru a vi se înmâna Legitimația de membru.

Alternativ, formularul de înscriere se poate completa și în variantă fizică la unul dintre evenimentele asociației.

Puteți găsi aici Statutul de organizare și funcționare al Asociației de Tineret “ARENA” .

Vă așteptăm!